Promotii
Intalatii sanitare

Gurile de scurgere si Sifoanele folosite in instalatiile sanitareGurile de scurgere si Sifoanele folosite in instalatiile sanitare
sifon, gura de scurgere, evacuare, instalatii sanitare
In prelungirea ventilului de scurgere se montează sifonul de scurgere, prin care se face evacuarea apelor uzate în conducta de canalizare. Sifonul de scurgere îndeplineşte totodată şi rolul de reţinere a gazelor din conducta de canalizare, datorită existenţei în interiorul sifonului a unei cantităţi de apă, cunoscută sub numele de „gardă hidraulică\\\\\\\", prin care se realizează o izolare a obiectului sanitar de conducta de canalizare.
In această, grupă de armături sunt incluse următoarele sifoane de scurgere:

1) Sifonul de scurgere tip butelie, care este compus dintr-un corp turnat din alamă, o ţeava de gardă, piuliţe olandeze pentru racordare la ventilul de scurgere şi la ţeava de scurgere spre canalizare, precum şi un capac din bachelită pentru curăţirea sifonului. In interiorul sifonului, pană la nivelul ţevii de scurgere spre canalizare, se formează garda hidraulică pentru reţinerea gazelor de canalizare.

2) Sifonul de scurgere din ţeava de alamă .Sifonul de scurgere din ţeava de alamă se compune din două elemente de ţeava curbată, din care unul poate fi demontat cand este necesar pentru curăţirea sifonului. Porţiunea de ţeava detaşabilă se racordează la obiectul sanitar cu o piuliţă olandeză, iar cealaltă porţiune de ţeava se racordează la ţeava de scurgere din perete, mascarea racordului făcandu-se cu rozeta de perete.

3) Sifonul de scurgere din ţeava de plumb cuprinde un singur element din ţeava în formă de „S\\\\\\\", avand pe partea inferioară a primei curburi orificiul pentru curăţirea sifonului, orificiu i e se etanşează prin înşurubare cu un dop de plumb. Un capăt al ţevii de plumb se racordează la colectorul apei de scurgere de la obiectul sanitar (spălătorul de bucătărie), iar celălalt capăt se racordează la ţeava de scurgere din perete.

4) Sifonul de scurgere de pardoseală , care este compus dintr-un corp cilindric, un clopot de sifonare şi un capac sub formă de grătar circular. Sifonul este amplasat în grosimea pardoselii şi racordat la reţeaua de canalizare, în care se scurge apa rămasă pe pardoseală.

Interiorul sifonului, prin construcţia lui, se poate curăţa de impurităţi după ridicarea capacului şi totodată se asigură garda hidraulică împotriva pătrunderii gazelor de canal.

3315 citiri | Autor: Ehipa EuroProfis.ro | Publicat in data de 03 Decembrie 2013


Intalatii sanitare
Gurile de scurgere si Sifoanele folosite in instalatiile sanitare

Gurile de scurgere si Sifoanele folosite in instalatiile sanitare
In prelungirea ventilului de scurgere se montează sifonul de ...
detalii ...


Depozit materiale Constructii |  Rigole Guri Scurgere |  Separatoare Grasimi Hidrocarburi |  Covor PVC Linoleum |   Administrare |   Sitemap

Director web Acest site este optimizat si promovat de catre PromovareOnline.info Acest site este recomandat de catre Portal RPI.ro
Linkuri Sponsorizate
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Submit Your Site SmartNetBook.ro Mobila Bucatarie, Amenajari Interioare, Gresie si Faianta

Toate drepturile sunt rezervate EuroProfis.ro SRL © 2019 web design Promovare Online