Mai multe informatii despre Sisteme de rigole pentru incarcari mari
Inapoi

Sisteme de rigole pentru incarcari mari

Rigole > Rigole de trafic > Sisteme de rigole pentru incarcari mari
Exista aplicatii unde de pe suprafete foarte mari, apa trebuie sa dispara rapid, pentru a nu crea probleme. Pistele de aeroport reprezinta o astfel de aplicatie, unde o cantitate prea mare de apa acumulata poate pune in pericol traficul. Platformele comerciale expuse torentilor si incarcarilor mari de apa, pot deasemenea reprezenta o aplicatie pentru rigolele cu volum mare. Prin incarcari mari, de data aceasta ne referim nu la greutatea vehiculelor ce traverseaza rigolele ci mai ales la volumul foarte mare de apa pe care rigolele trebuie sa il \"inghita\" intr-un timp scurt.

Qmax® - Sistem de rigole pentru incarcari mari

Sistemul de rigole Qmax® combina capacitatea optima de drenaj si stocare a apei cu facilitatile de instalare. Datorita capacitatii mari de drenaj, sistemul poate fi instalat pe distante mari, cea ce face inutil un sistem de canalizare ingropat.
Realizat din polietilena de densitate medie, sistemul Qmax® este durabil si rezistent la actiunea agentilor chimici si in acelasi timp usor de manipulat si instalat.
Detalii Qmax®
Capacitati aproximative (in functie de lungimea rigolei)

Qmax® 225 - 25 l/s
Qmax® 350 - 70 l/s
Qmax® 600 -150 l/s
Qmax® 900 - 400 l/s

 Da Cel mai bun pret
5507 afisari  

Mai multe informatii despre Sisteme de rigole pentru incarcari mari


Depozit materiale Constructii |  Rigole Guri Scurgere |  Separatoare Grasimi Hidrocarburi |  Covor PVC Linoleum |   Administrare |   Sitemap

Director web Acest site este optimizat si promovat de catre PromovareOnline.info Acest site este recomandat de catre Portal RPI.ro
Linkuri Sponsorizate
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Submit Your Site SmartNetBook.ro Mobila Bucatarie, Amenajari Interioare, Gresie si Faianta

Toate drepturile sunt rezervate EuroProfis.ro SRL © 2019 web design Promovare Online