Download resurse
Oferta Europrofis 2016
        - download pdf


 

Mai multe informatii despre Gratare din plastic, otel zincat, otel inoxidabil
Inapoi

Gratare din plastic, otel zincat, otel inoxidabil

Rigole > Rigole de trafic > Gratare din plastic, otel zincat, otel inoxidabil
Gratare pentru orice aplicatie

Atunci cand aveti deja un canal pretabil pentru captarea apelor pluviale peste care doriti sa treceti cu o masina, va vor fi necesare niste gratare. Pentru ca aceste gratare sa transforme cu adevarat canalul preexistent intr-o rigola veritabila, vom avea nevoie sa stim in primul rand care este cea mai grea masina care le va putea traversa, ce latime trebuie sa aiba, ce dimensiuni are muchia pe care se va sprijini gratarul si daca gratarele au nevoie de securizare (daca spre exemplu canalul este in afara unei curti, gratarele vor avea nevoie de o serie de cleme antifurt).

Gama de gratare oferita de Europrofis corespunde aproape tuturor cerintelor arhitecturale legate de estetica, functionalitate si incarcare.
Gratarele aplicabile sistemelor MultiDrain V100-300 S/G si XtraDrain C/S sunt create din PLASTIC, OTEL ZINCAT, OTEL INOXIDABIL SI FONTA, in diverse modele: gratare retea, nervurate transversal si longitudinal, gratar fanta.
Gratarele sunt detasabile de pe corpul rigolei si sunt disponibile pentru clasele de sarcini de la A15 la E600. Drainlock® - sistem de prindere fara suruburi

Drainlock® - o noua generatie a sistemelor de prindere fara suruburi
Noua geometrie si calitatea materialelor asigura un sistem de prindere sigur, fara suruburi, durabil, capabil sa preia incarcari mari.
Sistemul de prindere unic, aproape indestructibil, a putut fi realizat cu ajutorul elastomerilor moderni. Sistemul de prindere Drainlock® simplifica instalarea si demontarea gratarelor.

 Da Cel mai bun pret
7049 afisari  

Mai multe informatii despre Gratare din plastic, otel zincat, otel inoxidabil


Depozit materiale Constructii |  Rigole Guri Scurgere |  Separatoare Grasimi Hidrocarburi |  Covor PVC Linoleum |   Administrare |   Sitemap

Director web Acest site este optimizat si promovat de catre PromovareOnline.info Acest site este recomandat de catre Portal RPI.ro
Linkuri Sponsorizate
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Submit Your Site SmartNetBook.ro Mobila Bucatarie, Amenajari Interioare, Gresie si Faianta

Toate drepturile sunt rezervate EuroProfis.ro SRL © 2019 web design Promovare Online