Download resurse
Oferta Europrofis 2016
        - download pdf


 

Mai multe informatii despre Rigole industriale securizate
Inapoi

Rigole industriale securizate

Rigole > Rigole de trafic > Rigole industriale securizate
Sistemele de rigole securizate se adreseaza unitatilor unde sunt transportate cantitati mari de materiale si sunt prezente materiale periculoase pentru mediul inconjurator: in uzine, in special in industria petrolului, in statii de carburanti, zone cu trafic greu, drumuri pentru motostivuitoare, spatii pentru manipulari de materiale, platforme militare si aeroportuare etc.

DRAIN® S100-S300K Powerlock®
Sistemul DRAIN® S100-300 K Powerlock® este realizat din elemente de beton cu polimeri si muchia rigolei din fonta, cu gratare din fonta.
Prinderea gratarului se realizeaza cu sistemul fara suruburi Powerlock®.
Sistemul este disponibil pentru aplicatii cu clasa de sarcini de la A15 la F900.

Sistem sigur, rezistent si stabil

Sistemul DRAIN® S100-300 K Powerlock® este realizat din elemente de beton cu polimeri si muchia rigolei din fonta, cu gratare din fonta.
Latimea interioara a rigolei este de 10, 15, 20 sau 30 cm, adancimea este intre 15 si 45 cm si este disponibila cu panta prefabricata sau inaltime constanta.
Sistem de drenaj pentru solicitari deosebite
SK_rama_200
Rama din fonta ajuta la distribuirea optima a sarcinii
SK_nervuri
Nervuri de ancorare pentru asigurarea elementelor la montaj
Domeniul de aplicatie
Aplicarea acestui sistem este recomandata lo unde sunt trasportate cantitati mari de materiale periculoase pentru mediul inconjurator, de exemplu:
Industria petrolului
Statii de carburanti
Drumuri pentru motostivuitoare
Containere si spatii pentru manipulari de materiale
Aeroporturi
Materialul de baza, betonul cu polimeri, asigura elementelor sistemului rezistenta mecanica si chimica fata de medii agresive.
Sistemul este asigurat contra alunecarii gratarului si este dotat cu rama din fonta care permite transmiterea fortelor de la gratar catre suprafetele de sprijin mai mari si distributia optima a sarcinii.
Racordarea elementelor sistemului se poate face in colt, in T sau in cruce. Rrdarea intre elementele de rigola, pe de o parte si intre elementele si materialele de pavaj pe de alta parte, poate fi realizata cu ajutorul materialelor de etansare de tip chit elastic. Etansarea sistemului este posibila si dupa punerea in exploatare.

 Da Cel mai bun pret
5163 afisari  

Mai multe informatii despre Rigole industriale securizate


Depozit materiale Constructii |  Rigole Guri Scurgere |  Separatoare Grasimi Hidrocarburi |  Covor PVC Linoleum |   Administrare |   Sitemap

Director web Acest site este optimizat si promovat de catre PromovareOnline.info Acest site este recomandat de catre Portal RPI.ro
Linkuri Sponsorizate
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Submit Your Site SmartNetBook.ro Mobila Bucatarie, Amenajari Interioare, Gresie si Faianta

Toate drepturile sunt rezervate EuroProfis.ro SRL © 2019 web design Promovare Online