Download resurse
Oferta Europrofis 2016
        - download pdf


 

Mai multe informatii despre Rigole pentru terenuri de sport
Inapoi

Rigole pentru terenuri de sport

Rigole > Rigole pentru aplicatii sportive > Rigole pentru terenuri de sport
Spre deosebire de sistemele clasice de rigole, pe un stadion, pe o pista de atletism nu se pot monta decat sisteme de rigole prevazute cu gratare speciale pentru pistele de atletism, menite sa protejeze sportivii de eventuale raniri. Din acest motiv, rigolele, la fel ca si celelalte produse destinate drenajului pe stadioanele cu caracter competitonal, trebui obligatoriu sa corespunda normelor impuse de IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism).

Drenajul pistelor de atletism este un domeniu in care Europrofis exceleaza. Dovada o reprezinta folosirea produselor Sport pe stadioanele olimpice din toata lumea.

Sistemele de drenaj Sport sunt realizate din elemente de beton cu polimeri, cu o gama diversa de gratare si capace din polietilena si rasini sintetice.

Gama Sport ofera elemente speciale pentru pistele de atletism, stadioane, terenuri de tenis si terase si raspunde cerintelor DIN 18035 si IAAF.

 Da Cel mai bun pret
5382 afisari  

Mai multe informatii despre Rigole pentru terenuri de sport


Depozit materiale Constructii |  Rigole Guri Scurgere |  Separatoare Grasimi Hidrocarburi |  Covor PVC Linoleum |   Administrare |   Sitemap

Director web Acest site este optimizat si promovat de catre PromovareOnline.info Acest site este recomandat de catre Portal RPI.ro
Linkuri Sponsorizate
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Submit Your Site SmartNetBook.ro Mobila Bucatarie, Amenajari Interioare, Gresie si Faianta

Toate drepturile sunt rezervate EuroProfis.ro SRL © 2019 web design Promovare Online