Download resurse
Oferta Europrofis 2016
        - download pdf


 

Mai multe informatii despre Rigole Pentru Terase si Balcone
Inapoi

Rigole Pentru Terase si Balcone

Rigole > Rigole pentru terase si balcoane > Rigole Pentru Terase si Balcone
Terasele si balcoanele, prin forma si marimea acestora sunt suprafete de pe care trebuie ca apele pluviale sa fie colectate cat mai eficient. Fie ca este vorba de o ploaie torentiala, fie ca avem de-a face cu un strat de 0,5 m de zapada care se topeste, de fiecare date este necesar ca rigolele sa preia si sa conduca apele acolo unde trebuie. Fiind vorba de suprafete suspendate, grosimea placilor de beton reprezinta o limita tehnica ce nu poate fi surmontata decat prin rigole special destinate teraselor si balcoanelor, care sa aiba evident o inaltime redusa (suficient de redusa astfel incat prin realizarea santului in care vor fi montate rigolele, sa nu se afecteze rezistenta structurala).

ProfiLine - drenajul teraselor si balcoanelor

ProfiLine este un sistem de rigole din otel inoxidabil sau otel zincat destinat drenajului apei de pe terase, balcoane, logii sau gradini de apartament.
Sistemul ProfiLine dreneaza apa la nivelul hidroizolatiei din stratul de pietris si, de asemenea, colecteaza apa de pe suprafata terasei in cazul precipitatiilor abundente.
Detalii ProfiLine
Profiline_casa
Sistemul este disponibil cu latimi de 13cm, 25cm si 50cm si lungimi ale tronsoanelor de 100cm si 50cm.
Inaltimea de montaj a rigolei ProfiLine are mai multe trepte de ajustare, intre 6cm si 16,5cm. Reglarea inaltimii rigolei se poate face chiar si dupa instalare, cu ajutorul unei surubelnite.
Sistemul este disponibil cu o gama larga de accesorii pentru montaj in colt, in T si pentru cuplarea cu sistemul de canalizare.

 Da Cel mai bun pret
7992 afisari  

Mai multe informatii despre Rigole Pentru Terase si Balcone


Depozit materiale Constructii |  Rigole Guri Scurgere |  Separatoare Grasimi Hidrocarburi |  Covor PVC Linoleum |   Administrare |   Sitemap

Director web Acest site este optimizat si promovat de catre PromovareOnline.info Acest site este recomandat de catre Portal RPI.ro
Linkuri Sponsorizate
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Submit Your Site SmartNetBook.ro Mobila Bucatarie, Amenajari Interioare, Gresie si Faianta

Toate drepturile sunt rezervate EuroProfis.ro SRL © 2019 web design Promovare Online