Download resurse
Oferta Europrofis 2016
        - download pdf


 

Mai multe informatii despre Sisteme de protectie pentru copaci
Inapoi

Sisteme de protectie pentru copaci

Elemente de constructii > Produse din fonta > Sisteme de protectie pentru copaci
Protejarea bazei tulpinii arborilor reprezinta un prilej pentru decorarea spatiilor verzi fie ele gradini publice, private , parcuri sau cu alta destinatie.

Spatiul verde - protectie si accente estetice satisface aceste doua cerinte prin sistemele sale de protectie a copacilor. Cu ajutorul gratarelor pentru radacini si a grilajelor pentru protectia trunchiului copacilor, acestia se bucura de propriul spatiu de crestere, chiar si in zonele urbane cu populatie densa.

Copacii sunt indispesabili atat in zonele publice cat si in cele private, jucand un rol important in arhitectura peisagera si in imbunatatirea mediului. Acest concept se aplica zonelor urbane si proiectelor comerciale mari, complexelor de birouri si terenurilor de sport.

Copacii ajuta la imbunatatirea climatului urban si a aspectului zonelor din orase, in multe cazuri plantarea arborilor fiind o cerinta legala.
Sistemele de protectie pentru copaci - calitate si economie

Administratia locala, consiliile orasenesti, arhitectii si peisagistii pun frecvent in balanta costurile si cerintele legate de calitate.

Sistemele de protectie a copacilor ajuta la respectarea acestor cerinte prin indeplinirea tuturor conditiilor preliminare pentru protectia zonelor de crestere a copacilor.
Protectii_copaci_parc
Grilajul pentru copaci protejeaza trunchiul impotriva deteriorarii

Designul faciliteaza udarea si fertilizarea, asigurand supravietuirea arborilor in perioadele secetoase.
baumrost_baumschutzgitter-ausschnitt

Gratarele de protectie STANDARD cu sistem de fixare sunt realizate din fonta cenusie, au forma patrata sau rotunda, cu design circular sau radial si rezista la o sarcina de pana la 50kN.
Gratarele de protectie WOTAN sunt realizate din fonta ductila, au forma patrata, dreptunghiulara sau rotunda si sunt dotate cu sistem de prindere rapida, cu bolturi, asigurat impotriva actelor de vandalism.

 Da Cel mai bun pret
4619 afisari  

Mai multe informatii despre Sisteme de protectie pentru copaci


Depozit materiale Constructii |  Rigole Guri Scurgere |  Separatoare Grasimi Hidrocarburi |  Covor PVC Linoleum |   Administrare |   Sitemap

Director web Acest site este optimizat si promovat de catre PromovareOnline.info Acest site este recomandat de catre Portal RPI.ro
Linkuri Sponsorizate
Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc
Submit Your Site SmartNetBook.ro Mobila Bucatarie, Amenajari Interioare, Gresie si Faianta

Toate drepturile sunt rezervate EuroProfis.ro SRL © 2019 web design Promovare Online